• TERAPI- OG SUPERVISIONSGRUPPE FOR TERAPEUTER


   OM GRUPPEN

   Jeg udbyder en terapigruppe for terapeuter, som har ønske om yderligere fordybelse. Alle har mulighed for at arbejde med personlige temaer og faglige problemstillinger i gruppen. Jeg vil demonstrere forskellige terapeutiske teknikker i gruppen. Blandt andet kropterapi, chok-traume, arbejdet med indre barn, psykodrama, encounter mv.

   TIDLIGERE DELTAGERE HAR SAGT
   Jeg vil gerne anbefale andre at deltage i Meriams terapigrupper, for det er et fællesskab med andre terapeuter, og jeg er blevet inspireret af de andre, for det giver mulighed for at opdage/udvide og blive opmærksom på andre vinkler i terapien.

   Jeg synes det har været virkelig godt og inspirerende at være i terapi- og supervisionsgruppe hos Meriam, for hun er en super dygtig terapeut. Det vigtigste har for mig været fordybelsen i terapien og at se og mærke forskellige måder at arbejde på. Jeg synes det har været lærerigt på mange planer, blandt andet fordi man ser andre komme i terapi og derved kommer i kontakt med egne temaer, som kan være “parkeret” for en tid. Det er både personlig terapi og fagligt fællesskab.

   PRAKTISK

   DATO, TID OG STED

   Torsdagshold 2018

   • 23. august
   • 27. september
   • 25. oktober
   • 15. november
   • 13. december

   Alle dage fra kl. 9.30 til 16.30

   Havnegade 49, st., 1058 København K

   TILMELDING
   På mail: ma@meriamal.dk eller tlf.: 26 16 61 11

   OBS! Tilmeldingen er bindende for alle dage, og du binder dig økonomisk til hele forløbet.


   PRIS OG INDBETALING
   1200 kr. pr. dag.

   Reg.nr.: 4845
   Konto nr.: 3121429365