• TERAPI- OG SUPERVISIONSGRUPPE FOR TERAPEUTER


   OM GRUPPEN

   Jeg udbyder en terapigruppe for terapeuter, som har ønske om yderligere faglig og personlig fordybelse. Alle har mulighed for at arbejde med personlige temaer og faglige problemstillinger i gruppen. Jeg vil demonstrere forskellige terapeutiske teknikker i gruppen, bl.a. andet kropterapi, chok-traume, arbejdet med indre barn, psykodrama, encounter mv.

   TIDLIGERE DELTAGERE HAR SAGT
   Jeg vil gerne anbefale andre at deltage i Meriams terapigrupper, for det er et fællesskab med andre terapeuter, og jeg er blevet inspireret af de andre, for det giver mulighed for at opdage/udvide og blive opmærksom på andre vinkler i terapien.

   Jeg synes det har været virkelig godt og inspirerende at være i terapi- og supervisionsgruppe hos Meriam, for hun er en super dygtig terapeut. Det vigtigste har for mig været fordybelsen i terapien og at se og mærke forskellige måder at arbejde på. Jeg synes det har været lærerigt på mange planer, blandt andet fordi man ser andre komme i terapi og derved kommer i kontakt med egne temaer, som kan være “parkeret” for en tid. Det er både personlig terapi og fagligt fællesskab.

   PRAKTISK

   DATO, TID OG STED

   Efteråret 2020:

   Tirsdag d. 25. august

   Tirsdag d. 22. september

   Tirsdag d. 20. oktober

   Onsdag d. 18. november

   Tirsdag d. 15. december

   Alle dage er fra kl 9.15-16.15

   Havnegade 49, st., 1058 København K

   TILMELDING
   På mail: ma@meriamal.dk eller tlf.: 26 16 61 11

   OBS! Tilmeldingen er bindende for alle dage, og du binder dig økonomisk til hele forløbet.


   PRIS OG INDBETALING
   1300 kr. pr. dag.

   Betaling skal ske via MobilePay til 49017 eller til følgende konto – reg. nr.: 4845 Konto nr.: 3121429365