• Parterapi

 • I parterapi kan du få hjælp med at skabe et nyt billede af din partner, og I kan få hjælp med at restrukturere frustrationer og tilbagevendende beklagelser. I vil få hjælp til at opløse vrede og raseri og udvikle en ny vision for parforholdet som en kilde til udvikling, glæde og tilfredsstillelse.

  Parterapi kan være relevant for par af forskellige grunde: Nogle par er kørt fast og har brug for en effektiv støtte til at komme videre. Andre par ser parterapi som en del af at tage sit forhold alvorligt og at tage ansvar for sin egen og den fælles vækst og udvikling. Grundene er mange og forskellige. Jeg tager udgangpunkt i det enkeltes par situation. I min tilgang lægges vægt på den grundlæggende erfaring, at vi mennesker sjældent har det godt med at blive tolket af andre. Til gengæld længes vi efter at blive set og hørt på en nærværende måde, som gør, at vi kan komme frem til vore egne tolkninger af, hvem vi er, og hvad vi vil og har brug for.

  Jeg har derfor stor fokus på at respektere og være ydmyg over for det enkeltes par situation. På den måde har parret bedst mulighed for at eje sin udvikling.

 •  


  Kontakt:
  Tlf: 26 16 61 11 
  Email: ma@meriamal.dk

  Sted: Havnegade 49, st. 1058 København K