• Individuel terapi

 • Hvem kan have gavn af terapi?

  Som udgangspunkt kan alle mennesker have gavn af terapi. Det tager ofte afsæt i et ønske om forandring og udvikling. Nogle har behov for et korterevarende forløb, hvor andre har en mere krævende problemstilling, som kræver terapi i en længere periode. Uanset behov og ønske, omfavner jeg den enkeltes situation, så hver enkelt forløb bliver unikt. Mit arbejde som terapeut er båret af en ydmyg respekt for, at det enkelte menneske er enestående og for individets integritet.

  Hvordan arbejder jeg?

  Mit fokus i processen vil være baseret på at give dig en nærværende og respektfuld kontakt, som giver den tryghed, der er nødvendig for at skabe en platform for forandring og udvikling. Processen giver dig mulighed for at ændre dit liv og bryde fastlåste mønstre, hvormed du opnår en større frihed.

  Jeg har en grundlæggende uddannelse og erfaring i eksistentiel, kropslig og gestaltterapeutisk retning, men mine 30 års arbejde med mennesker og efteruddannelser, har givet mig en omfattende forståelse og erfaring inde for flere områder. Jeg har dog specialiseret mig inde for arbejdet med chok/traume, som jeg begriber ud fra forskellige terapeutiske tilgange.

 •  


  Kontakt:
  Tlf: 26 16 61 11 
  Email: ma@meriamal.dk

  Sted: Havnegade 49, st. 1058 København K